LANDET

Jeg har nu været i Yangon, Myanmar i 4 dage – men som altid, føler jeg, at det er meget mere end det, da der er sket så meget på så få dage.

IMG_3410Klassisk tempel i Myanmar

Meget af tiden har handlet om at ordne praktiske ting. Min første hovedopgave var at finde en lejlighed til mig og de to andre danske praktikanter. Lige nu bor jeg på YMCA’s hotel. Det er super fint, men intet at råbe hurra for, da jeg ikke har køkken og kun en seng, en stol og et badeværelse med bruser.
Til morgenmad de seneste par dage har jeg kogt et par æg i min elkedel og nuppet en banan. Så glæder mig til at kunne spise yoghurt og frugt – mangler både køleskab, skåle, skeer osv. til denne slags “fancy” morgenmad.

Udover nogen møder med et par af FFC’s (det projekt jeg arbejder for. FFC står for “Foundation for Change”) samarbejdspartnere, har jeg egentlig mest bare brugt tid på lære byen bedre at kende og at få skabt nogen venskaber med nogen af de vestlige NGO-folk, som arbejder her i Yangon.IMG_4333                                                   Sule Pagoden, downtown Yangon

Også har jeg selvfølgelig gået en masse. På billedet ovenfor ses Sule Pagoden, som er et tempel som er midtpunktet for Downtown, hvor jeg bor. Det er rigtig nemt at finde rundt i Downtown, da de “lodrette” gader- ligesom på Manhattan i New York – er nummererede og de vandrette har så almindelige navne. Jeg bor på 42nd street, som ligger 800 vest for Sule Pagoden.

Nu skal jeg ud og spise aftensmad med min nye tyske veninde, vi har hørt om et rigtig godt og billigt thai sted i downtown.